shop

het complete verhaal van jullie bruiloft 

Inhoud van

Wat komt er in het wedding magazine?

Naast vooral heel veel mooie trouwfoto's wordt ook door middel van teksten en andere foto's het verhaal van jullie bruiloft - ook van alles daaromheen - verteld. Dit is echt uniek, want in een traditioneel trouwalbum kun je al deze prachtige (tekstuele) herinneringen niet kwijt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mooie woorden die gesproken worden tijdens de ceremonie, eventuele speeches, persoonlijke wensen van jullie gasten, het verhaal van jullie ontmoeting, songteksten van bijzondere liedjes die gespeeld worden en toepasselijke quotes.

Maar ook de voorpret zoals het huwelijksaanzoek, de zoektocht naar die mooie jurk of pak, de voorbereidingen, het drukwerk en de vrijgezellendag worden in het wedding magazine meegenomen. En natuurlijk de napret: de huwelijksreis! Alles wat met jullie bruiloft te maken heeft kan in het magazine en uiteraard mogen jullie zelf aangeven welke onderwerpen jullie erin verwerkt willen hebben.

Hoe ziet het magazine eruit?

In het magazine worden wel 250 tot 400 foto’s verwerkt. Deze foto’s mogen door jullie zelf aangeleverd worden,  gemaakt door jullie fotograaf en jullie zelf bij de momenten voor en na de bruiloft.
Het formaat van het magazine is A4 (21 x 29,7cm) en het is gevuld met mat of extra mat papier (naar keuze). Verder heeft het een cover met krasvast mat laminaat en is het gevuld met 170-200 bladzijden. Op de cover kunnen jullie namen gedrukt worden in goud-, zilver- of roségoud folie. Dit is een keuzeoptie, tegen meerprijs.Hoe verloopt het bestel- en ontwerpproces?

Heel eenvoudig: Vul het contactformulier in met jullie gegevens en ik neem contact met jullie op met een aantal vragen over jullie wensen. Bij het plaatsen van de bestelling geven jullie de hoeveelheid magazines aan en of jullie namen in foliedruk op de cover kunnen. Als jullie het lastig vinden om 250-400 foto's aan te leveren omdat jullie er veel meer hebben en het kiezen moeilijk vinden, bieden wij ook de service om die selectie te doen. Dit kan als extra optie aangegeven worden en hiervoor geldt een toeslag. Er mogen dan maximaal 1000 foto's aangeleverd worden.

plaatsen van de bestelling

Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail met een infomagazine in pdf. In dit infomagazine staat meer informatie over de keuzes van de verschillende stijlen en onderwerpen die verwerkt kunnen worden in jullie weddingmagazine. Tevens ontvangen jullie een instructie hoe de foto's en tekstbestanden aan te leveren. Vergeet ook niet jullie themakleuren, eventueel logo en/of lettertypes aan te leveren. Na ontvangst van alle gegevens en foto's plannen we het maken van het magazine in en stellen we jullie op de hoogte van deze planning. Als al jullie foto's en teksten binnen zijn reken dan ongeveer 3 weken voor het maken van het magazine.
Sowieso maakt Your Weddingmagazine eerst een paar proefpagina's in de door jullie gewenste kleuren en stijl. Pas nadat deze door jullie goedgekeurd zijn gaan we de rest van het magazine ontwerpen. We nemen verder alleen tussentijds contact op als er onduidelijkheid is over de tekst of de foto's.


stijl, tekst en foto's

Als het magazine ontworpen is krijgen jullie een digitale proef om door te nemen. In totaal zijn er drie correctierondes bij de prijs inbegrepen. Hierdoor kunnen jullie er goed doorheen gaan voordat jullie je goedkeuring geven om jullie weddingmagazine te laten drukken. 

Digitale proef

Na goedkeuring neemt het proces van drukken en versturen ongeveer 2-3 weken in beslag. Jullie ontvangen jullie weddingmagazines mooi verpakt in een box. Een feestje om uit te pakken! 

de magazines zijn klaar!

Mochten jullie er achterkomen dat jullie er toch niet genoeg hebben – dat gebeurt wel vaker ;-) - dan is het altijd mogelijk om er nog een aantal bij te bestellen.

niet genoeg magazines?

bestel je eigen

magazine

Qua stijl voor de vormgeving van het magazine zijn er drie basisstijlen. Jullie kiezen uiteraard zelf de stijl die het best bij jullie past. De gekozen stijl wordt vervolgens verder aangepast aan de stijl van jullie bruiloft, denk hierbij aan jullie themakleuren en indien van toepassing zelfs het logo en het lettertype.

De prijs van het magazine start met het ontwerpen ervan en 2 gedrukte magazines voor € 650,00. Daarna geldt een staffel en kan je ieder aantal bestellen wat je wilt. Bijvoorbeeld ontwerp incl. 5 gedrukte magazines 
€ 870,00 en bij 10 stuks € 1150,00. Voor tekst in foliedruk op de cover geldt een toeslag van € 100,00 ongeacht het aantal magazines. Voor meer prijsvoorbeelden, zie de Prijzenpagina >>

prijzen magazines

of neem contact op

Hoe is

ontstaan

Zelf ben ik erg enthousiast, het is zoveel meer dan slechts een selectie foto’s. Inmiddels komt de vraag naar een magazine niet alleen via bruidsparen waarbij Pictures&Plans hun bruiloft heeft mogen fotograferen, maar ook via bruidsparen die dit door een andere (professionele) fotograaf hebben laten verzorgen. Vandaar dat het idee is geboren het magazine aan te bieden via deze speciale website.

Francesca

Sinds 2001 heb ik via mijn bedrijf Pictures&Plans ontelbaar veel bruidsreportages mogen maken en kwamen ook allerlei trends goed naar voren. Waar in de beginjaren bruidsparen vooral kozen voor het wat meer traditionele trouwalbum en daarna voor het digitale album, is er de laatste jaren steeds meer vraag naar iets wat het complete verhaal kan vertellen. Na brainstormen met vakcollega Astrid zijn we op het idee gekomen om het complete verhaal van bruiloften te gaan verwerken in een magazine.